divendres, 26 de desembre del 2008

1a Sant Silvestre Solidària a Bocairent


El proper dissabte 27 es correrà la 1a Sant Silvestre Solidària a Bocairent. Aquesta ha sigut organitzada pel Club d’Atletisme de Bocairent amb el fi de recaptar roba d’estiu a benefici del poble de Bocanda, situat a Costa d’Ivori (Àfrica), on resideix i desenvolupa la seua tasca de missionera una veïna d’aquest poble (Francisca Molina Molina).

El recorregut serà d’1,6 km i podrà participar tot aquell que vulga que només haurà de portar la seua samarreta i 1€. A més a més, dins de les diverses activitats organitzades per a aquest dia volem preparar una rifa per a la fi de la cursa i sortejar diversos premis.

Així que ja sabeu, animeu-vos i participeu en aquest acte solidari que han organitzat al nostre poble. Recordeu que la cursa serà el proper 27 de desembre a les 17.00h.

Amb la colaboracio de radio bocairent i del purgatori estarem presens alli per colaborar amb aquest acte animan i possant musica aixi que no eu dudes i participa activiament a la cursa o pasivament ajudant amb aquesta causa vos esprem!


Bones festes! de part de tot l'equip del purgatori!