dijous, 30 d’octubre del 2008

Donan exemple?


Be desde aquest bloc del purgatori m'agradaria que aquesta minireflecció que ens i els fasa pensar un poc sobre lo que esteu vejen a la foto.
Sols dir que aquesta infraccio per a la resta de la gent seria multa, pero apart de aixo es per a la pobra persona que te la plaça reservada per aparcar ja que te algun dipus de minusvalia i no podra aparcar ai per que al gurdia civil no li a donat la gana aparcar al mateix costat que estava lliure de aparcament,sols pa ell no tindre que caminar, pero si ell vol estalviarse el caminar l'altra persona que la que eu nesecita ella si que tindra que fer el esforç de caminar fins anar a s'acasa, per que? no som tots iguals?



Be desde asi asperar que no es torne a repetir i que la gent siga qui siga que ocupa la plaça que no es seua que tinguen un poc de sentit comu i que penses que hi ha gent que eu nesecita mes que ell, i a vore si començem donan ejemple que no es la primera volta que passa.



salutacions de tot l'equip!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec k una xrsona com tu, un puto porrero siga ningu per a claverse en la guardia civil. Tan k dius dells, podies mirarte a tu kin ejemple dones.
Viva ESPAÑA i la guardia civil!

ebrakoooO* ha dit...

enfii..

la gent com tu que defensa el que les forses d'ocupació fan mal fet que es deuria de corregir com ens fan a nosaltres , no savansara mai però bé... que hi ha que fer i deixa de dir el que fan els altres i pensa per tu mateixa...!

morenin ha dit...

ki ers? xD

dami! ha dit...

La veritat que esta gent mola molt i mira que es facil amagarse darrere del anonimat i parlar i comentar coses sense sentit la veritat que demostres una gran inmaduresa, i la veritat que si tu estagueres privat de alguna cosa la veritat es que no t'agradaria que aprcaren a la teua plaça aixi que ves defensan lo indefensable i aspere que mai tingues que usar una plaça de eixies, i madura un poc i si eres tan valent/a digues qui eres....


molt fort aquesta gent.....



ale a passaro b!