dijous, 30 d’octubre del 2008

Donan exemple?


Be desde aquest bloc del purgatori m'agradaria que aquesta minireflecció que ens i els fasa pensar un poc sobre lo que esteu vejen a la foto.
Sols dir que aquesta infraccio per a la resta de la gent seria multa, pero apart de aixo es per a la pobra persona que te la plaça reservada per aparcar ja que te algun dipus de minusvalia i no podra aparcar ai per que al gurdia civil no li a donat la gana aparcar al mateix costat que estava lliure de aparcament,sols pa ell no tindre que caminar, pero si ell vol estalviarse el caminar l'altra persona que la que eu nesecita ella si que tindra que fer el esforç de caminar fins anar a s'acasa, per que? no som tots iguals?



Be desde asi asperar que no es torne a repetir i que la gent siga qui siga que ocupa la plaça que no es seua que tinguen un poc de sentit comu i que penses que hi ha gent que eu nesecita mes que ell, i a vore si començem donan ejemple que no es la primera volta que passa.



salutacions de tot l'equip!

dilluns, 27 d’octubre del 2008

La web ja funciona


Despres de un temps sense estar en funcionament la web de Radio Bocairent la Veu de Mariola torna a estar en funcinament, no esta del tota activa ja que esta en construccio pero podeu sentir la radio 24h al dia en directe, aixi que ara ja no teniu escusa per escoltar la radio.

http://www.laveudemariola.com/
http://www.laveudemariola.com/
http://www.laveudemariola.com/
http://www.laveudemariola.com/

per possarese amb contacte amb radio bocairent sols teniu que enviar un correu a:radiobocairent@gmail.com o telefonar al 962355006



salutacion de tot l'equip

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Mor un nen i cinc persones sofrixen ferides al xocar dos cotxes en CV-81 direccio Bocairent


Un nen de 3 anys ha mort avui i cinc persones més han resultat ferides, una d'elles greu vital, al col·lisionar dos vehicles en la carretera CV-81, al seu pas per la població alacantina de Banyeres de Mariola. L'accident ha ocorregut aquesta tarda en la citada xarxa, en el tram entre Villena (Alacant) i Bocairent (València), a 'uns cinc-cents metres de Banyeres de Mariola', municipi alacantí proper a la província valenciana, segons han informat a Efa fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). El succés s'ha produït quan, per causes encara desconegudes, dos vehicles han xocat frontalment i en ell ha mort un nen de 3 anys, mentre que altres cinc persones han sofert ferides. Entre els ferits es troba una dona de 32 anys, que ha estat traslladada, en estat greu vital, a l'Hospital General d'Elda i que presenta fractura de tèbia i algun traumatismo. Un altre dels accidentats és un nen de 6 anys, amb fractura de turmell i dolor en el pit i en el abdomen, que ha estat evacuat, amb pronòstic greu funcional, al mateix centre sanitari. Tres lesionats més, que estan greus funcionals, han estat conduïts per dotacions sanitàries a l'Hospital comarcal Verge dels Lliris, a Alcoi. Es tracta d'un nen de 7 anys, amb contusions múltiples; un home de 36, amb traumatismo múltiple, fractura de fémur i ferides en les cames, i una dona de 32, amb fractura de húmero i contusió torácica.




Be aquest tipus de noticies mai son agradables pero tenim que parlar igualment, en aquest cas de aquesta tragedia.



salutacions de tot el equip

dissabte, 25 d’octubre del 2008

El xat del Purgatori

En 1.30H començem el nostre programa , esteu preparats? Nosaltres sí!
Així és què moltes gràcies i vos esperem al xat...

dimecres, 22 d’octubre del 2008

L'ALCALDE D'ALBAIDA S'ENFRONTA ALS MÚSICS EN L'ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS


Be volia fer una mena de denuncia sobre tot lo que explica amb aquest text, ja que al equip del purgatori la majoria som musics i tambe membres de la mateixa banda.

Dissabte dia 18 d’octubre, Albaida celebrava la seua entrada de Moros i Cristians després de retrassar-la per les fortes pluges la setmana anterior. L’entrada es va parar en descarregar un forta tronada, quan estava a punt d’eixir a desfilar la capitania mora, cap a les 19,30h. Mentre l’entrada estava parada l’alcalde d’Albaida es va acostar fins el lloc d’inici de l’entrada i es va enfrontar amb els músics que no tocaven perquè estava ploent.

Segons ha informat la banda de Bocairent, la majoria de les bandes estaven esperant que parara de ploure per a iniciar la desfilada, encara que almenys una de les bandes, la de Chella, va decidir moure. L’alcalde es va dirigir als directius de la banda de l’Associació Unió Musical Bocairent, una de les bandes que es negava a tocar ploent, els directius de la qual intentaven explicar als festers i al propi alcalde que no es donaven les condicions per a eixir a tocar i ja que plovia massa. La resposta de l’alcalde va ser empentar el cap de música, al que va agafar de la camisa i increpà per ta l que formara la banda i es posara a tocar.


L’alcalde, que segons els músics estava nerviós, va continuar increpant-los perquè tocaren. Els directius de la banda se’n van anar després que la policia local els ho demanara per tal d’evitar més problemes. Als crits de l’alcalde s’hi van afegir alguns festers, encara que la mateixa filà va posar pau i es va adreçar a la banda per a tranquil·litzar-los. Finalment, la banda va decidir de no tocar perquè continuava plovent.

El problema de la pluja en els actes de festa està motivant contínues disputes entre festers i bandes de música. Aquestes no tenen cap acord sobre aquesta qüestió i sovint n'hi que continuen tocant encara que plga, si bé n'hi ha altres que han incorporat esmenes als contractes on queda clar el que faran tant festers com músics en el cas de pluja.

La setmana que ve se celebrarà una reunió de les bandes de la Vall d’Albaida a Bocairent, en què l’Associació Unió Musical Bocairent exposarà el problema que han tingut a Albaida així com el que ja havien patit a Muro pel mateix tema. L'assumpte ja s’ha debatut enguany entre la Federació de Bandes, la Undef i l’Associació Sant Jordi d’Alcoi, però no s’ha arribat a cap acord.

Els músics es queixen dels problemes que l'aigua pot provocar en l’instrumental i en la pròpia salut de cadascun d’ells, uns problemes que no estan coberts per cap assegurança i que sovint representen fortes despeses per a les bandes de música.



Dir que aso no es pot tolerar l'agreció a músics, i molt menjs si les situacions meterologiques son molt dolentes, de part de tot el equip volem fer esta petita denuncia.



salutacions!

diumenge, 19 d’octubre del 2008

L'alimentació

Avui dissabte 18 estem en la 3a Mostra d'Artesania i Tradicions de Bocairent. El nostre poble ja porta 3 anys amb aquesta proposta, i podríem ressaltar que és la única o de les úniques festes que no són de caràcter religiós. A Bocairent totes les festes són religioses (les festes de Moros i Cristians...San Agustí... San Jaume...), i amb aquesta fira tenim una festa laica, cosa que també esta molt bé. En aquesta fira es toquen molts temes tradicionals del nostre entorn i del voltant. Des del tema d'animals de granja fins a productes artesans i gastronòmics. Aquesta reflexió de hui va enfocada especialment a la gastronomia i a l'alimentació.

La societat actual viu amb un continuo estrès que moltes vegades no tenim gaire temps per a poder menjar, i es fa molt ús del menjar ràpid. Açò és un dels grans perjudicis de la nostra societat, perquè estem convertint-nos amb menjadors compulsius de menjars ràpids, pre-calentats, congelats,etc. Cosa que junt a un abús execiu pot produir malalties com l'obesitat, hipertensió, dialetes, colesterol, etc. perquè molts aliments “ràpids” porten molta grassa produint així conseqüències molt negatives per la nostra salut. Des de ben petits els xiquets caldria que menjaren com toca, menjant de tot i acostumant-los a tindre un hàbit amb el menjar que no es deuria variar per res. Hi ha que fer unes 5 menjades al dia: desdejuni (que és la menjada més important del dia), l’esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar.

Des de ací volem potenciar una dieta sana i posar empeny en els infants que si s'eduquen correctament tindran una alimentació correcta i aquestes bones costums, els acompanyaran al llarg de la seua vida. Aquesta reflexió es deguda al que ja he nomenat abans, al perjudici del menjar rapit, però sempre es pot menjar bé encara que no tinga'm temps. Hi ha que tornar a les receptes tradicionals dels nostres avis, que són molt positives per al cos humà. En els dies que no es puga fer el dinar el mateix dia per motius de temps, doncs es prepara uns dies abans i així tens un menjar sa i no fa falta passar per cap congelat ni res tan artificial. Així doncs, des del programa El Purgatori volem donar-vos ànims per a que s'esforceu en buscar una alimentació sana, que per a això tenim les tradicions gastronòmiques, i segur que si doneu una volteta per aquesta Mostra d'Artesania i Tradicions trobareu moltíssimes coses interessants per a una dieta sana!

divendres, 17 d’octubre del 2008

Bielorúsia al programa


Els xics de Bocairent , són aquest i sonen així www.myspace.com/bielorussiagrup però el més important és que el pròxim dissabte , que ve a ser demà els tindrem en directe al nostre programa i com no és en directe desde la 3ªMostra d'artesania i tradicions de Bocairent , com no vos esperem el dissabte apartir de les 12 del mig dia!

Una abraçada molt gran!

dimarts, 14 d’octubre del 2008

3ª Mostra d'art i artesania a Bocairent


Apartir del 18 d'octubre comença la mostra d'artesania i tradicions a Bocairent una mostra en la cual col·labora ràdio Bocairent , i el dissabte com no a les 12 del mig dia el purgatori farà el nostre habitual programa i com no el progrma en emició en directe desde la plaça de l'ajuntament , així és que ja no teniu escusa per sentir el programa , res més que en directe desde la plaça de l'ajuntament , hus esperem! Vingau a voren's!

diumenge, 12 d’octubre del 2008

El purgatori a la bekiparty'08

Ací tenim uns videos que vaig fer jo mateix a aquesta bekiparty són del segon dia però valen la pena estan pujats desde el mateix moment que vaig fer els videos...

Ací vos deixe el primer video: És un video que eixim part de l'equip del purgatori a les 4 de la vesprada acavades de obrir les portes de la party i es pot apreciar com estem jugan a jocs via red

I ara vos deixe el ultim video : Torne ser jo grabant el video , però aquest video té un problema que ix tolo netejant laigua que havia entrat per el reflejo del cristall , així és que veureu a tolo però vosaltres figueuse bé en la barbarie de l'aigua...



Ara vos deixe la foto de els que varen arribar al final de les competicions del Counter Strike , guanyadors i perdedors les dos coses , i els guanyadors segur que estan ben contents d'haver-se endut un pen drive de 8 GB

dimarts, 7 d’octubre del 2008

bekiParty 2008





La BekiPARTY Versió 7.0 (enguany anomenada "delayed Edition") és la setena edició de la LAN Party que organitza l'associació d'informàtica bekixORG. La finalitat és la de qualsevol altra party(festa informàtica). Enguany comptarem amb una eixida a internet de 80 Mbps , amb un pressupost de (per concretar) € en premis, i organitzarem i realitzarem xarrades i competicions que resultaran interessants per als participants.


Dir a la gent que s'anime apuntarse nosaltres estarem alli tambe amb la radio bocairent fem programes i moltes sorpreses mes aixi que no seu penseu i apunteuse


els dies seran: 8,9,10,11,d'Octubre al bar la joventud.


Inscripcions i mes informació en http://www.bekix.org

Vos esperem dema, no podeu faltar

dilluns, 6 d’octubre del 2008

El canvi climàtic, es culpa nostra!

Actualment la principal amenaça a que esta sotmesa la Terra és al propi ser humà. Us preguntareu... Perquè? ¿Perquè el propi ser humà pot arribar a autodestruir-se? ¿Que ha fet mal la societat per a arribar a aquest extrem? Doncs per a aquestes preguntes i moltes preguntes més d'aquest tipus, hi ha sols una simple resposta: perquè en la societat que vivim predomina el capitalisme i la busca d'un enriquiment econòmic personal. Açò vol dir que la població que perjudica al medi, que solem ser els països del nord per estar més industrialitzats, sols busca un benefici en forma de diners, sense pensar en el mal que poden fer al planeta, i sense pensar en que després del període que ens a tocat viure a nosaltres vindran noves generacions que també es mereixen les mateixes oportunitats que hem tingut la societat actual.

El capitalisme va lligat a l'egoisme i la necessitat de tindre cada dia més i més. El ésser humà viu amb un desig costant. Les persones sempre busquem una meta on arribar, però quan ja hem aconseguit eixa meta ¿que? ¿Ja s'ha acabat tot? Doncs no, sempre volem més i més, açò pot ser una cosa positiva si amb eixa superació individual no afectem a la natura i no afectem a la resta de la societat. Moltes vegades la raça humana no dubta en travessar el límit que existeix entre la natura i l'ésser humà, aquest límit manté el funcionament correcte del planeta. Hui en dia el canvi climàtic és un dels temes més preocupants que viu per l'aire que respirem. El canvi climàtic l'hem provocat nosaltres i a nosaltres ens afecta. Molta gent no es conscient del que hem fet i del que ens pot passar. Aquest canvi d'ací uns anys serà la causa de grans problemes a nivell mundial.

Amb el canvi climàtic es provoca un fet molt perjudicial per a la Terra, el calentament global. Açò es produït per la gran contaminació que nosaltres mateixos emitim a l'atmosfera, contaminació en forma de gasos a causa de moltíssimes accions diàries que es podrien evitar de forma diferent. Amb el calentament global es produeix el desgel dels pols, i això fa que el nivell del mar puge, cosa per la que molts terrenys costaneres quedaran sota el nivell del mar, i produirà un canvi radical a la vida dels humans. Un altre problema del canvi climàtic és la inestabilitat meteorològica, és a dir, l'oratge pot arribar a ser un joc d'atzar, per la qual cosa les precipitacions poden ser escasses en temporades de l'any i entrar en períodes de sequera. Per això devem d'utilitzar l'aigua que siga necessària per a continuar en el joc de la vida. Nosaltres no anem a destacar tots els problemes del canvi climàtic, perquè podríem estar ací unes quantes hores dient i dient problemes sense parar, però el que si que volem aconseguir és la conscienciació de la població, volem que s'estime el medi on vivim, que la globalització no afecte al nostre planeta i que no acabem autodestruir-se nosaltres mateixa perquè al cap i a la fi... ¿el planeta no es de tots? Doncs cuidem-lo...

Precarietat sanitaria

Voldria dir que la sanitat asi Bocairent ultimament es molt precaria desde el punt que aquest mati estava molt costipat i he telefonat al centre de salut per demanar hora, lo bo es que man dit que pa el divendres a la 1, clar tenim q pensar un poc que si tu estas malat no pots estar aguantante fins el divendres a la 1 ja que hui es dilluns a primer hora,o que tornara per la vespra a les 3 o alla es 2.30.Bé primer que res dir que sols contem amb un metge a tota la poblacio que es insuficien per poder donar asistencia a tota la poblacio i que la sobre saturació es molt notable.
Al tornar cap alla les 3 i entrar al interior me trobat l'estampa de estar el centre de salut ple acausa de que a eixes hores normalment sol estar amb poca afluencia de gent i queixanse ja que portaen desde les 2 i moltes persones sense dinar, be la veritat es que els metges no podien fer gaire mes ja que els notava la seua cara de fatiga i desesperamen de tota la gent que volia ser atesa, al final he eixit de ai a les 5 desde les 3 per a que el pugueren mirar un costipat per jo encara he tingut sor ja que la de davant de mi estava desde les 2 i sense dinar i a eixit 10m antes que jo.



Desde asi sols dir que la gent que puga millorar aso ja siguen politics o que s'ancarregue del centre de salut que per favor actuen ja que no estem tractan es bromes, si no la salut i benestar de les pesones del nostre poble, i com no de la sobre saturacio dels metges i de la pesima i rapida asistencia que el donen, i que possen mes personal per a una millor asistencia, un metge per a tot bocairent es molt ridicul

Exposicio palentològica Bocairent


Despres de estar entrevistan a una part de la gent que a fet possible tota aquesta exposicio i estar en la inaguracio dir que val la pena asistir ja que es una bonisima exposicio que no te desperdici ni molt menos.

Aixi que si encara no seu fet el anim de anar,aprofiteu per anar estara obert fins el dia 19.



Desde el purgatori donar la enorabona a tots el que an treballat per fer l'exposicio ja que seu an treballat molt!



salutacions de tot l'equip